Primăria Piatra-Neamț / Newsletter 6


🎉 La mulți ani, dragi pietreni! La mulți ani, Piatra Neamț!

Ne bucurăm că, după mai bine de un an de restricții, ne-am putut sărbători împreună cele mai importante zile din viața orașului nostru. A fost un eveniment al comunității în care ne-am dorit să promovăm artiștii și antreprenorii noștri locali, pentru că orașul îi are și merită din plin să-i promovăm. 
Găsiți aici și aici câteva imagini din timpul evenimentelor.

Regulamentul privind normele de gospodărire, întreținere, curățenie și estetică - din nou în dezbatere publică

Orice schimbare pornește de la educație, iar regulamentele pe care le-am promovat recent în Consiliul Local, tocmai asta fac: ne învață să devenim o comunitate puternică și să ne însușim spiritul responsabilității colective. Din acest motiv îi invit, din nou, pe toți cei ce vor să ia parte la schimbare să participe cu recomandări și sugestii pe acest regulament la adresa oficială a instituției infopn@primariapn.ro sau depuse direct la Registratură. Găsiți aici clarificările câtorva articole din regulament ce au fost interpretate eronat în spațiul public, iar aici puteți urmări și conferința de presă susținută pe același subiect.

Vizite de lucru

O nouă vizită de lucru am avut la începutul lunii iunie la grădinița și școala din Speranța. Detaliile și stadiul lucrărilor le puteți vedea aici...

Au urmat apoi alte două obiective de maximă importanță: Ștrandul Tineretului și cele 3 grădini publice  Mai multe citiți aici…

S-a deschis Ștrandul Tineretului

Pe data de 5 iunie s-a deschis oficial Ștrandul Tineretului pentru sezonul estival 2021. Știm cu toții că e mai sănătos bronzul de munte decât cel de mare. Haideți să ne bucurăm de soare! Toate detaliile aici... 

Presa națională

Găsiți aici un articol foarte fain despre programul Generația Tech, dezvoltat de cei de la Digital Nation. Suntem mândrii că facem parte din el! 

Moovit - transport public

Orașul nostru face un pas înainte către un transport public modern prin adoptarea unei soluții inteligente ce ne va ajuta să planificăm mai bine călătoriile în oraș. Găsiți aici detaliile.

ÎNTOARCE-TE și tu și susține "Ai grijă de 𝗠𝗶ʄ𝗻𝗲!"

Am avut deosebita plăcere de a participa, la invitația Asociației Punct de Cotitură În Autism Timpuriu, la un eveniment care face cinste comunității noastre. Aici puteți afla mai multe.

Evenimente în orașul nostru

  • O zi plină de veselie și energie pozitivă am sărbătorit pe 5 iunie, de Ziua Copilului. Cum am petrecut puteți vedea aici.
  • Competiții ecvestre la Piatra Neamț. Detaliile despre întrega competiție le găsiți aici.
  • Cu ce alte evenimente va puteți delecta în orașul nostru în perioada următoare aflați aici.

Proiecte pentru comunitate

Am dat start concursului de proiecte din fonduri nerambursabile. Nu uita, ultima zi de depunere a acestora este 7 iulie 2021! Toate detaliile aici.

Proiecte de Hotărâri ale Consiliului Local

În ședința ordinară din 28.06.2021 au fost pe masa de lucru 26 de proiecte. Lista cu toate proiectele de hotărâre o găsiți aici!

Întrebări frecvente

Pentru că dorim să răspundem constant întrebărilor dumneavoastră și să prezentăm cât mai bine activitatea noastră, am lansat o rubrică de #ÎntrebăriFrecvente

Un canal de informare și comunicare
Tu știi cum poți raporta o problemă în orașul nostru?
Folosește aplicația Piatra-Neamț City App, simplu și rapid. Pașii ce trebuiesc urmați îi găsiți aici...

Fii mereu la curent cu ce se întâmplă în oraș și abonează-te la newsletter-ul nostru! Dacă îți place, recomandă-l și prietenilor! 

Alte sugestii

Întrerupere furnizare apă în Municipiul Piatra Neamț - 25 octombrie 2021
Primăria Piatra-Neamț / Newsletter 9
Unde se lucrează în Piatra-Neamț - 4-8 octombrie 2021
Întrerupere furnizare apă în Municipiul Piatra Neamț - 23.09.2021
Primăria Piatra-Neamț / Newsletter 8