Salonul Auto de la Piatra-Neamț


7 Iunie 2018

In acest sfârșit de săptămână Piața Curtea Domnească găzduiește timp de patru zile cea de-a XV-a ediție a Salonului Auto de la Piatra-Neamț.

Deschiderea oficială a avut loc astăzi, 7 iunie, în prezența Primarului Municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic, Președintelui Camerei de Comerț și Industrie Neamț – Mihai Apopii, , directorul Auto Ştefan – Georgică Ștefan și al unui reprezentant al Poliției Rutiere Piatra-Neamț.
Companii prezente la această ediție a Târgului Auto Piatra-Neamț: Hyundai, Wolkswagen, Opel şi Skoda, Land Rover, Dacia Renault sau Audi .Vizitatorii evenimentului au ocazia sa testeze mașinile prezentate. De asemenea, ca o noutate, în acest an a fost și prezentarea unor mașini electrice, hibride.

Primarul Dragoș Chitic a precizat că Salonul Auto organizat în acest an este unul deosebit, mult peste nivelul anilor anteriori: „Piatra-Neamț are nevoie de evenimente și iată că am reușit, printr-o investiție realizată în anii trecuți, să creăm aici o zonă în care se pot desfășura activități de amploare. Un salon Auto este un lucru deosebit, industria auto fiind într-o dezvoltare continuă și rapidă. Sunt prezente aici modele hibrid, electrice, care sunt de fapt automobilele viitorului. Ca și administrație publică locală avem datoria de a ține pasul cu dezvoltarea industriei auto, în sensul oferirii unei infrastructuri rutiere de calitate, iar pentru cei care își achiziționează mașini nepoluante, oportunitatea să le și poată încărca electric. La Piatra-Neamț, în fața Muzeului de Istorie, există o stație de încărcare electrică. Cred că acest târg este un bun prilej pentru cei care vor vizita această zonă să afle detalii despre mașinile pe care și le doresc și pentru producători să prezinte cele mai noi soluții tehnice folosite la autoturismele pe care vor să le vândă. Felicit pe toți cei implicați în organizarea acestui eveniment!. ”

Alte sugestii

Incendiul de pe str. Dimitrie Leonida a fost stins de către echipajele ISU Neamț.
Aventura Bike Trip Romania
Consultări publice la Primăria Piatra-Neamț
Finanțări nerambursabile de la bugetul local
Întrerupere furnizare apă, miercuri, 22 ianuarie 2020