✅ Mii de pietreni au făcut propuneri și sesizări către Primăria Piatra-Neamț în anul 2020


📩 Aproape 550 de propuneri și sesizări au fost înregistrate la nivelul Primăriei Piatra-Neamț pe parcursul anului trecut, prin intermediul aplicației Piatra-Neamț City App și pe adresa oficială de e-mail a instituției. Din cele 334 de sesizări înregistrate prin aplicație au fost rezolvate 320 și 14 sunt în curs de soluționare, iar cele 213 sesizări și solicitări de informații de pe e-mail au fost soluționate în totalitate. 
📇 Aspectele sesizate au vizat probleme din cele mai diverse, însă cele mai multe au făcut referire la starea drumurilor (55 sesizări) probleme la iluminatul public (33), mașini parcate neregulamentar, distrugeri sau furturi de coșuri de gunoi, semne de circulație deteriorate, nereguli în trafic etc.  
📞 Totodată, la Telefonul Cetățeanului au fost înregistrate aproape 2600 de apeluri și solicitări de informații, toate fiind soluționate. 
🤝 Vă mulțumim pentru implicarea civică de care ați dat dovadă sesizându-ne probleme de la nivelul municipiului de a căror rezolvare au beneficiat astfel toți pietrenii. 
❗️ Vă reamintim că și în acest an ne puteți informa cu privire la problemele pe care le sesizați la nivel de municipiu, iar modalitățile prin care puteți face acest lucru sunt următoarele: 
Aplicația Piatra-Neamț City App 
Adresa de e-mail infopn@primariapn.ro 
Site-ul andreicarabelea.ro
Telefonul Cetățeanului 0233 210 872.

Alte sugestii

❄️În această perioadă, beneficiarii de ajutor social lucrează la curățarea de zăpadă și gheață a trotuarelor și spațiilor pietonale
𝐂𝐚𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐚 #ROVACCINARE în #PiatraNeamt
Colectarea selectivă a deșeurilor și a Deșeurilor de Echipamente Electrice și Electronice (DEEE)la Piatra-Neamț
𝐀𝐣𝐮𝐭𝐚 𝐥𝐚 𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐟𝐚𝐫𝐚 𝐚𝐝𝐚𝐩𝐨𝐬𝐭 𝐝𝐢𝐧 𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥 𝐏𝐢𝐚𝐭𝐫𝐚 𝐍𝐞𝐚𝐦𝐭
✅ Municipiul Piatra-Neamț va avea 80 de stații de așteptare inteligente pentru transportul public