✅Sesizare rezolvată


Fiecare dintre sesizările care ajung la Primăria Piatra-Neamț, indiferent de canalul de comunicare folosit (e-mail, aplicație, telefon) este luată în considerare și tratată cu maximă atenție. 
💡Ne-am dori însă ca problemele rezolvate să nu revină în atenție, cum se întâmplă de multe ori. 
❗️Este și cazul unuia dintre foișoarele din cartierul Mărăței, frecventat de mai multe persoane care aruncă gunoaie (peturi și resturi alimentare)  în foișor și pe spațiul verde din proximitate. 
✅ în urma sesizării acestui aspect de către locuitorii din zonă, s-a făcut curățenie și s-au amplasat coșuri de gunoi, situația s-a repetat. Vom interveni de câte ori va fi nevoie, dar ne dorim să dăm dovadă cu toții de responsabilitate civică și civilizație pentru a păstra orașul curat. 
👮Totodată lucrătorii Poliției Locale Piatra-Neamț vor supraveghea zona foișoarelor pentru a preîntâmpina actele de vandalism și a monitoriza modul în care sunt respectate normele legale de protecție a mediului.

Alte sugestii

Aproape 3 milioane de Euro pentru modernizarea și dotarea Colegiului Tehnic de Transporturi din Piatra-Neamț
Voucher de aproape 5000 de euro pentru tehnologie asistivă
Aveți o întrebare privind activitatea noastră? Verificați dacă găsiți răspunsul mai jos
Trei noi zone de agrement în cartierele Pietricica, Speranța și Văleni
Primăria Piatra-Neamț scoate la concurs 5 posturi vacante din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului