Susținem sportul și performanțele sportive, de aceea venim în întâmpinarea cluburilor sportive din oraș cu tarife reduse și chiar gratuități pentru utilizarea spațiilor din cadrul Sălii Polivalente din Piatra-Neamț


 Susținem sportul și performanțele sportive, de aceea venim în întâmpinarea cluburilor sportive din oraș cu tarife reduse și chiar gratuități pentru utilizarea spațiilor din cadrul Sălii Polivalente din Piatra-Neamț.
Această măsură face obiectul unui proiect de Hotărâre de pe ordinea de zi a ședintei Consiliului Local din data de 28.01.2021, ce vizează noile tarife, respectiv modificările la Regulamentul de organizare și funcționare a Sălii Polivalente din Municipiul Piatra Neamț.
Astfel, cluburile sportive din oraș care dețin certificat de identitate sportivă vor beneficia de o reducere de 75% la tarifele de închiriere pentru Sala Polivalentă. Totodată, se va face o diferențiere a tarifelor pentru anumite intervale orare: 10:00-17:00 ( de luni până vineri ) se acorda o reducere de 50% la tariful general. Pentru cluburile sportive cu certificat de identitate sportivă reducerile se vor cumula. 
Liceul cu Program Sportiv din Piatra-Neamț beneficiază de gratuitate la utilizarea spațiilor de la Sala Polivalentă, gratuitate ce se poate acorda și ONG-urilor de utilitate publică, certificată prin Hotărâre de Guvern, doar la cererea acestora si cu aprobarea Consiliului Local. 
În toate cazurile, inclusiv al celor care vor beneficia de reducere și gratuitate se va achita separat o contribuție pentru utilități.

Alte sugestii

Aproape 3 milioane de Euro pentru modernizarea și dotarea Colegiului Tehnic de Transporturi din Piatra-Neamț
Voucher de aproape 5000 de euro pentru tehnologie asistivă
Aveți o întrebare privind activitatea noastră? Verificați dacă găsiți răspunsul mai jos
Trei noi zone de agrement în cartierele Pietricica, Speranța și Văleni
Primăria Piatra-Neamț scoate la concurs 5 posturi vacante din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului