Voucher de aproape 5000 de euro pentru tehnologie asistivă


Dacă sunteți o persoană cu dizabilitate, aveți între 18 și 65 de ani și sunteți în căutarea unui loc de muncă, voucherul este pentru dumneavoastră. Mergeți cu el la Agenția Județeană de Ocuparea Forței de Muncă și cereți mai multe informații. Sau sunați la numărul de telefon 𝟎𝟕𝟓𝟏𝟎𝟏𝟓𝟎𝟔𝟑 pentru detalii. E o linie telefonică disponibilă de luni până vineri, între orele 12.00-14.00, special pentru dumneavoastră. 
Poate aveți nevoie de un aparat auditiv wireless, de un mobility scooter, de un scaun cu roți electrice sau de orice alt dispozitiv care să vă ajute să duceți o viață independentă. Știți cât de multe persoane cu dizabilități își fac credite pentru o astfel de achiziție? Acum puteți solicita un voucher pentru achiziția de tehnologie asistivă. Și puteți folosi banii pentru două produse, dacă aveți o deficiență bilaterală. Și studenții pot primi voucherul!
𝐂𝐞 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮𝐢𝐞 𝐬𝐚 𝐟𝐚𝐜𝐞𝐭𝐢:
1. Prima oprire este la Agenția de Ocuparea Forței de Muncă din județul dvs. Aici depuneți copii după cartea de identitate, adeverința medicală și ultimul document de studii. Veți fi înregistrat ca fiind în căutarea unui loc de muncă și veți semna un acord. Adică veți participa la minimum două activități de informare, consiliere sau mediere.
2. A doua oprire este la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din județul dvs. Aici depuneți o cerere, copie după certificatul de încadrare în grad de handicap și anexa, ore comandare de la medicului specialist privind tipul de tehnologii, acordul semnat la AJOFM și unangajament că nu înstrăinați produsul.
3. ANDPDCA vă va transmite voucherul nominal tipărit. 
𝐂𝐮𝐦 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐭𝐢 𝐜𝐮𝐦𝐩𝐚𝐫𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐬𝐮𝐥:
Cu voucherul mergeți la un furnizor de tehnologie asistivă și vă alegeți un produs din lista lor. Lista furnizorilor șI a produselor o găsiți pe site-ul: www.andpdca.gov.ro.

Alte sugestii

Primarul Andrei Carabelea: Facem curățenie în fiecare cartier din orașul nostru!
A început înlocuirea corpurilor de iluminat prin proiectul de extindere și modernizare a iluminatului public pe tronsonul Bulevardul Decebal - Piața Mihail Kogălniceanu - Bulevardul Traian - Strada Fermelor
Muzeele au trecut la programul de vizitare de vară
Anunț întrerupere apă în Piatra-Neamț
O nouă ediție „𝓟𝓲𝓪𝓽𝓻𝓪 𝓒𝓾𝓻𝓪𝓽𝓪̆”, în luna aprilie