Activități pentru prevenirea infectării populației cu noul Coronavirus și ajutorarea persoanelor vulnerabile


Activități pentru prevenirea infectării populației cu noul Coronavirus și ajutorarea persoanelor vulnerabile pe care continuăm să le realizăm în această perioadă:
💎️Spălarea străzilor cu dezinfectant (doar in zilele în care nu sunt pricipații);
💎Dezinfectarea spațiilor publice stradale, prin pulverizare (doar in zilele în care nu sunt precipitații);
💎Dezinfectarea zilnică a spațiilor municipalității accesate de cetățenii orașului: Piața Centrală și piețele de cartier, cladirea Forum Center etc;
💎Oferim hrană și produse de igiena personală, persoanelor aflate în carantină în Piatra Neamț, sprijinim persoanele aflate în autoizolare care au nevoie de ajutor.
🤝Ne deplasăm zilnic, prin asistenții sociali, la persoanele vârstnice pentru a le ajuta. Am distribuit până astăzi peste 800 de pachete cu produse alimentare donate de firme sau asociații umanitare, vârstnicilor și altor persoane cu venituri reduse;
🤝Am pus la dispoziția populației numere de telefon dedicate, care pot fi apelate în perioada stării de urgență;
🤝Am finanțat achiziția de echipamente de protecție pentru cadrele medicale și sprijinirea vârstnicilor, prin intermediul ONG-urilor de profil.
🔷️Pregătim un set de măsuri care se vor aplica începând cu 15 mai pentru a asigura funcționarea optimă a serviciilor publice oferite de municipalitatea pietreană și care să asigure atât protecția salariaților cât și a cetățenilor care acceseaza spațiile primăriei.
,,Prevenirea infectării populației cu noul coronavirus reprezintă în continuare activitatea prioritară pentru Primaria Piatra Neamț.
Vă mulțumesc tuturor celor care ați înțeles importanța respectării măsurilor de protecție și a deciziilor luate de autorități. Este foarte important să continuăm sa fim responsabili; depinde mult prevenirea și limitarea infectării de fiecare dintre noi.
Vă doresc multă sănătate tuturor!", Dragos Chitic.

Alte sugestii

𝐌𝐚𝐭𝐞𝐫𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝟒𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐯𝐮𝐥𝐧𝐞𝐫𝐚𝐛𝐢𝐥𝐞 𝐯𝐚𝐫𝐬𝐭𝐧𝐢𝐜𝐞 𝐬𝐢 𝐜𝐮 𝐝𝐢𝐳𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐢
Începând de astăzi, 18.01.2021, în Municipiul Piatra-Neamț începe a doua etapă de vaccinare împotriva virusului COVID 19
Decizia de a fi donator înseamnă o şansă la viaţă!
Municipiul Piatra-Neamț - scenariul roșu
Toate unitățile școlare din municipiul Piatra-Neamț și-au primit elevii din clasele terminale în condiții de maximă siguranță sanitară