Ziua Pompierilor din România sărbătorită la Piatra Neamţ


Primarul Dragoș Chitic a participat astăzi la festivitățile organizate cu ocazia sărbătoririi Zilei Pompierului din România:
„Ziua de 13 septembrie reprezintă an de an un prilej pentru a ne exprima aprecierea pentru munca pe care o faceți, pentru devotamentul și curajul de care dați dovadă. Aveți o sarcină care nu este deloc ușoară, care implică efort, responsabilitate și riscuri, dar care vă oferă și multe satisfacții și are ca efect foarte important apărarea populației și salvarea de vieți.
Vreau să vă mulțumesc pentru activitatea pe care o desfășurați în orasul Piatra Neamt , pentru sprijinul acordat pietrenilor. Vă mulțumesc în mod deosebit pentru intervențiile din acest an, pentru sprijinul acordat populației la inundațiile din luna iunie.
Vă mulțumesc și pentru buna colaborare instituțională cu efecte benefice în eficiența activității instituțiilor noastre. Municipalitatea pietreană a fost, este și vă va fi un partener de încredere, un sprijin în activitatea pe care o desfășurați. Vă asigur că veți beneficia și în continuare de toată susținerea mea în calitate de primar al acestui oraș precum și de sprijinul instituției pe care o conduc.
Sunteți instituția care vă bucurati de un grad de încredere ridicat din partea populației și sunt convins că prin munca pe care o veți desfășura în continuare vă veți menține această apreciere meritorie.
Vă doresc succes în activitate, putere de muncă și sanatate. La mulți ani, dragi pompieri ! Dumnezeu să vă ajute în tot ceea ce faceți !”

Alte sugestii

Se închide circulația în Piața Ștefan cel Mare începând de astăzi până pe 27 iunie
S-a deschis Ștrandul Tineretului!
Informații despre parcările de reședință din Piatra-Neamț
Proiecte de consolidare și refacere pentru podurile din Piatra-Neamț
Punctul de belvedere de pe Cozla va fi modernizat