byron lansare album ‚Efemeride’ @ The Library Bar

byron lansare album ‚Efemeride’ @ The Library Bar

IN THE CITY AND SURROUNDINGS

Tickets:

79, 28 RON

Location:


Piata Petrodava, nr. 1-3, Piatra Neamt, Romania, 610033

Organizer:

Dates and Hours:

About

Pe 8 octombrie, byron lansează noul album ‚Efemeride’ la Piatra Neamț printr-un concert la The Library Bar.
Accesul la eveniment se va face incepand cu ora 19:00.
Albumul Efemeride este o colecție de conversații pe care nu le purtăm, o privire directă în ochii omului din oglindă. Pe parcursul celor 10 piese, byron te poartă într-o călătorie prin universul complex al gândurilor și trăirilor recurente, al anxietăților și întrebărilor existențiale, toate împletite subtil cu un fir de speranță și unul de distors.
byron cântă rock cu influențe diverse, s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 8 albume de studio și trei DVD-uri live. Sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari de festival în fața a mii de spectatori cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni, au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că era o provocare de neratat și au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România. Din când în când fac concerte de improvizație 100% (seria Impromptu) și în decembrie 2014 au filmat la Teatrul Național din Cluj concertul „Electric Marching Band” cu o fanfară militară și un cor de elevi, a cărui lansare pe DVD a fost susținută printr-un scurt turneu de proiecții în cinematografe. Apoi a urmat albumul „Eternal Return”, care a fost înregistrat în High Resolution la Dublin în celebrele studiouri Windmill Lane și masterizat la Londra la Abbey Road.
La sfârșitul lui 2019 byron au lansat albumul ‚nouă’ compus în totalitate în limba română.„nouă” este un album despre noi, despre România, dedicat nouă. Un carusel muzical cu 12 piese despre emigranți dar și despre noi, cei rămași acasă. Un album despre inconștientul colectiv, despre tăceri și mersul nostru zilnic pe ață.