Conferința educațională Marea Mișcare

Conferința educațională Marea Mișcare

IN THE CITY AND SURROUNDINGS

Tickets:

Între 60 și 150 RON

Location:


Piața Ștefan cel Mare 1, Piatra Neamț, Romania

Dates and Hours:

About

Vino la EDUCON, cea mai mare mișcare educațională din Piatra Neamț!

Asociația Marea Mișcare împreună cu partenerii (Rotary Club Piatra Neamț 2005 și Teatrul Tineretului) și sponsorii, vă așteaptă sâmbătă 7 octombrie 2023 la cea mai importantă conferință educațională. Invitații, cu notorietate și cunoștinte vaste, vor furniza informații și vor pregăti participanții pe diferite subiecte educaționale.

CE este EDUCON?
EDUCON este a III-a ediție Marea Mișcare, Conferință educațională Marea Mișcare, un eveniment de cultură alternativă și de dezvoltare personală ce are ca scop încurajarea și educarea tinerilor din județul Neamț și nu numai, în ceea ce privește dezvoltarea abilităților financiare, emoționale, spirituale și sportive, necesare pentru a-și îmbunătăți viața, a-și atinge obiectivele personale și profesionale.
Evenimentul va aduce împreună o serie de invitați cu expertiză și notorietatea necesare transmiterii de informații valoroase în domeniile vizate. Aceștia vor discuta subiecte precum strategii de economisire, planificarea financiară, dezvoltarea abilităților mentale și emoționale, idealuri religioase și culturale, promovarea sportului și a alimentației echilibrate.
Moderatorul este jurnalistul Cătălin Striblea care împreună cu cei 4 invitați (doctorul în finanțe Iancu Guda, preotul ortodox Dan Damaschin, doctorul neuropsihiatru Cristian Andrei, doctorul cardiolog Cezar Amititeloaie) vor oferi un program de discuții cu publicul și prezentări, fiecare pe câte o temă educațională unică.

UNDE și CÂND se ține?
Proiectul "Conferința educațională Marea Mișcare” se va desfășura în incinta Teatrului Tineretului din Piatra Neamț, în Sala Mare.
Pe 7 octombrie la orele 16:00 va începe conferința. Programul conține elemente supriză, prezentările invitaților, sedință foto cu invitații, pauză coffee break.
Deși teatrul are o capacitate maximă de 260 locuri, exteriorul teatrului va fi suplimentat cu încă 150 de locuri, iar un videoproiector va transmite live conferința care va putea fi urmărită inclusiv pe Facebook și pe canalul de YouTube al Asociației Marea Mișcare prin live broadcasting online.

CUM se intră?
Intrarea se face pe bază de bilet ce poate fi cumpărat online de pe site-ul bilete.ro
Găsiți un număr limitat de bilete la organizator și parteneri.
Costul biletelor variază între 60 lei și 150 lei. Banii pe bilete reprezintă o parte din donațiile ce se strâng pentru actul caritabil.
Numărul limitat de locuri ne impune a oferi cele mai bune poziții din sala de teatru pe bază de rezervare și donație.
Bilete pentru locuri la interior includ acces liber în zona coffee break: cafea, apa plată Montana, răcoritoare Vitamin Aqua, fursecuri Aline Cake.
Pentru toți cei din zona special amenajată în fața teatrului sunt incluse băuturi răcoritoare Vitamin Aqua.

ACTUL caritabil?
Susținem o cauză, un ideal și o șansă, prin proiectul nostru, iar donațiile strânse în perioada evenimentului vor fi direcționate spre Centrul Mifne România din Piatra Neamț, ce introduce exclusiv în țara noastră metoda inovatoare Mifne, pentru tratarea bebelușilor cu risc de autism în primele etape ale vieții.
Legături utile:
-> REZERVĂRI: link event bilete.ro - https://www.bilete.ro/conferinta-educationala-marea-miscare/
-> Telefon: Andrei - 0746 677 919 / Maria - 0736 131 131
-> Email: office@mareamiscare.ro
-> Profil FB organizator: https://www.facebook.com/mareamiscare
-> Profil INSTA organizator: https://www.instagram.com/mareamiscare/
-> Canal Youtube Marea Mișcare: https://www.youtube.com/@MareaMiscare
Mulțumim sponsorilor (Fundația Autonom, Vitamin Aqua, Hotel Central, Aline Cake, Confort Merino, DINAMIC92, VOLTA, iNoor.ro, MONKEYLAB ART, MARIA`s lady bugs, Mastro Titta, Printemps, Gabi Stanescu Video & Photografy)