Digitalizăm administrarea parcărilor pentru mai multă eficiență și transparență

August 11, 2:47 PM
Press release

Pentru implementarea aplicației de contractare și gestionare online a locurilor de parcare, care implică transferul bazei de date și mai multe operațiuni, activitatea de relații cu publicul a SC Parking SA va fi întreruptă în perioada 16-19 august. Pentru a finaliza acest proces cât mai repede, SC Parking SA va lucra întreaga săptămână, inclusiv în zilele libere. Noua aplicație va contribui la creșterea gradului de transparență în procesul de contractare și eficientizarea activității.

Solicitările de contractare se pot face în continuare online, fără întrerupere, iar toate celelalte servicii ale SC Parking SA, respectiv, blocare-deblocare și trasarea locurilor de parcare vor funcționa normal în această perioadă. 
Pentru serviciul de blocare-deblocare aveți la dispoziție următoarele numere de telefon:  0748 146 887 și 0742 088 757.

Pentru detalii suplimentare, puteți contacta SC Parking SA la numerele 0748 146 892 și 0748 146 896 sau la adresele de email contractari@parkingsa.ro și sesizari@parkingsa.ro.

Mai multe informații despre contractarea online puteți găsi pe site-ul http://www.parkingsa.ro/contracte-online/.

Activitatea cu publicul va fi reluată pe data de 22 august, după programul normal. Noutatea va fi posibilitatea de contractare a locului de parcare și derularea tuturor activităților din contract exclusiv online.

Biroul Comunicare, Primăria Piatra-Neamț

Other News

Dezbatem împreună bugetul orașului!

Press release

Primele lucrări majore la rețeaua de apă și canalizare din oraș după 50 de ani

Press release

Consultare publică pentru un oraș mai verde. Cum se va numi sistemul de bike-sharing?

Press release