Asociația Tânăr și Liber

Asociația Tânăr și Liber


About

Asociația a luat ființă în luna martie 2020, inițial ca o filială a clubului Iacomi, prin voința membrilor fondatori care își propun să continue activitatea de voluntariat, în domeniul ecologiei, turismului, educației non-formale și să atragă în rândul organizației copii, adolescenți dar și adulți interesați să participe la activitățile în natură, tabere, competiții, dar mai ales să își dezvolte abilități specifice, toate acestea, cu scopul de a contribui la creșterea unei comunități locale funcționale, a oamenilor care trăiesc sănătos, simplu, în armonie. Din aprilie 2021 am devenit Asociația Tânăr și Liber, de sine stătătoare.

Misiunea ”Tânăr și Liber”, o reprezintă promovarea ideii de voluntariat, creșterea gradului de educare și cunoaștere a domeniilor ecologie și turism montan, precum și îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității.

În realizarea misiunii sale, ”Tânăr și Liber” va derula  programe specifice în cele patru domenii prioritare –  Educația, Voluntariatul, Drumețiile și Sportul. De asemenea, Filiala ”Tânăr și Liber” va continua să livreze programul de dezvoltare personală The Duke of Edingburgh Internațional Award, în rândul tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 – 24 ani, asigurând partea de pregătire aventură și inițiere în drumeție pentru unitățile operaționale Award din regiunea Moldovei, care au tineri înscriși în program.

Upcomming events

27 Jul
Noaptea Licuricilor
IN THE CITY AND SURROUNDINGS
Starts at 18:00  |  Piatra Neamț, Romania
26 Oct
Noaptea Licuricilor
IN THE CITY AND SURROUNDINGS
Starts at 17:00  |  Piatra Neamț, Romania

Similar Suggestions

Le Oac Oac Bistro

EVENTS ORGANIZERS

Desiree Events

EVENTS ORGANIZERS

Urbea Food Fest

EVENTS ORGANIZERS

Digital Nation HUB Piatra Neamț

EVENTS ORGANIZERS

Shakespeare Foundation

EVENTS ORGANIZERS