Camera de Comert si Industrie Neamt

Camera de Comert si Industrie Neamt


Schedule

Closed
See schedule

Address

Piatra Neamt, Piatra Neamt, Romania, 610033

About

Camera de Comerţ şi Industrie Neamţ a fost înfiinţată la 1 ianuarie 1925, în baza Decretului Regal nr. 3207 şi a funcţionat cu o comisie interimară pînă la 1 noiembrie 1925, cînd camera a fost constituită pe baza alegerilor efectuate (Expunerea situaţiunii generale a jud. Neamţ pe anul 1926, Piatra Neamţ, 1927, p.65) Consiliul camerei era compus din 22 membri şi avea un preşedinte.

Camera de Comerţ şi Industrie Neamţ este o organizaţie autonomă, neguvernamentală, de utilitate publică, apolitică, fără scop patrimonial, cu personalitate juridică, creată pentru a reprezenta, apăra şi susţine interesele membrilor săi şi ale comunităţii de afaceri în raport cu autorităţile publice şi cu organismele din ţară şi străinătate.

Camera de Comerţ şi Industrie Neamţ organizează programe de formare profesională de calificare, inițiere, perfecționare şi specializare recunoscute de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației.

De asemenea, Camera de Comerţ şi Industrie Neamţ  organizează târguri și expoziții, seminarii, workshop-uri și evenimente/ întâlniri pe teme de interes pentru mediul de afaceri. 

Upcomming events

10 Jul
𝐄𝐗𝐏𝐎𝐅𝐀𝐒𝐇𝐈𝐎𝐍 𝐏𝐈𝐀𝐓𝐑𝐀 𝐍𝐄𝐀𝐌𝐓
IN THE CITY AND SURROUNDINGS
Starts at 10:00  |  𝐏𝐚𝐯𝐢𝐥𝐢𝐨𝐧𝐮𝐥 𝐄𝐱𝐩𝐨𝐳𝐢ț𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐥 𝐝𝐢𝐧 𝐁𝐝. 𝐑𝐞𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜𝐢𝐢 𝐧𝐫. 𝟏𝟕, Piatra Neamț, Romania

Similar Suggestions

Art on the wall

EVENTS ORGANIZERS

Le Oac Oac Bistro

EVENTS ORGANIZERS

Desiree Events

EVENTS ORGANIZERS

Urbea Food Fest

EVENTS ORGANIZERS

Digital Nation HUB Piatra Neamț

EVENTS ORGANIZERS