Camera de Comert si Industrie Neamt

Camera de Comert si Industrie Neamt


Schedule

Closed
See schedule

Address

Piatra Neamt, Piatra Neamt, Romania, 610033

About

Camera de Comerţ şi Industrie Neamţ a fost înfiinţată la 1 ianuarie 1925, în baza Decretului Regal nr. 3207 şi a funcţionat cu o comisie interimară pînă la 1 noiembrie 1925, cînd camera a fost constituită pe baza alegerilor efectuate (Expunerea situaţiunii generale a jud. Neamţ pe anul 1926, Piatra Neamţ, 1927, p.65) Consiliul camerei era compus din 22 membri şi avea un preşedinte.

Camera de Comerţ şi Industrie Neamţ este o organizaţie autonomă, neguvernamentală, de utilitate publică, apolitică, fără scop patrimonial, cu personalitate juridică, creată pentru a reprezenta, apăra şi susţine interesele membrilor săi şi ale comunităţii de afaceri în raport cu autorităţile publice şi cu organismele din ţară şi străinătate.

Camera de Comerţ şi Industrie Neamţ organizează programe de formare profesională de calificare, inițiere, perfecționare şi specializare recunoscute de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației.

De asemenea, Camera de Comerţ şi Industrie Neamţ  organizează târguri și expoziții, seminarii, workshop-uri și evenimente/ întâlniri pe teme de interes pentru mediul de afaceri. 

Upcomming events

6 Dec
TÂRGUL LUI MOȘ NICOLAE
IN THE CITY AND SURROUNDINGS
Starts at 10:00  |  Pavilionul Expozițional, Bl. Republicii, Nr. 17, Piatra Neamț, Romania

Similar Suggestions

Elite Group Events

EVENTS ORGANIZERS

Mișcarea de piatra

EVENTS ORGANIZERS

Generația Tech

EVENTS ORGANIZERS

EU CODEZ

EVENTS ORGANIZERS

Parohia Izvorul Muntelui

EVENTS ORGANIZERS