TEDx Parcul Tineretului

Organizator de evenimente


Address

Piața Ștefan cel Mare 1, Piatra Neamț 610109, Romania

Telefon

Despre

Activitatea noastră cotidiană ne determină să interacționăm întotdeauna cu cei din jur şi să descoperim, într-un regim permanent, idei noi, îmbunătățindu-ne mereu perspectivele asupra comunității şi a mediului înconjurător. Cu toate acestea, ne-am întrebat vreodată, oare, ce se ascunde în spatele unei idei, a unui concept sau a unei perspective cu adevărat, care este profunzimea ei şi ce forme poate să ia, în ce mod diferă de la un om la altul şi în ce măsură este influențată de cumulul de factori contextuali?

Dacă te-am pus pe gânduri, venim cu o soluţie excelentă: TEDx Parcul Tineretului este un eveniment organizat sub licența TED, prin care echipa noastră dorește să adune cele mai luminate minți ale secolului XXI pentru a vă prezenta ideile şi mesajele lor sub o formă cu totul inedită, vitală şi dinamică.

Evenimentul de anul acesta va fi onorat de prezența a 10 vorbitori, pentru a expune şi a analiza, în discursurile lor, idei şi perspective cu un grad de relevanță ridicat pentru societatea contemporană, într-o notă inedită.
Pentru a păstra suspansul, vom anunța doar ordinea vorbitorilor în funcție de fluxul discursurilor, identitatea acestora urmând să fie dezvăluită treptat:

1. Victor Miron - inițiator al proiectului "Cărțile pe față"
2. Michael Bulzan - Director regional EMEA, Duke University
3. Andrei Nuțu - artist vizual
4. Ian Tilling - Președinte al asociației "Casa Ioana"
5. Radu Păltineanu - ciclotrotter, alpinist, sportiv
6. Cristi Danileț - judecător
7. Doina Hendre Biro - doctor în istorie la Sorbona
8. Irina Margareta Nistor - comentator radio-tv, critic de cinema și traducător-interpret
9. Victor Purice - director al ,,Cinema, Mon Amour"
10. Maia Morgernstern - actriță a Treatrului Evreiesc de Stat

Ne mândrim cu o serie de speakeri care activează într-o gamă foarte diversificată de domenii: cinematografie, teatru, muzică, medicină, antreprenoriat, jurnalism, arte vizuale, dans şi multe alte filiere de activitate.

Vă aşteptăm cu brațele deschise şi cu maxim entuziasm pentru a descoperi împreună idei şi concepte noi sub o formă unică, într-un context călduros, alături de profesionişti al căror cuvânt înregistrează o valoare incomensurabilă.

-----------------------------------------------------------------
*Tickets available now*
Am pus oficial în vânzare biletele pentru ediția TEDx Parcul Tineretului de anul acesta!
Rezervă-ți locul din timp și vino alături de noi la unul din cele mai așteptate evenimente ale anului 2019. Ți-am pregătit o ediție specială, așa încât experiența TEDx merita împărtășită și cu prietenii tăi! Te așteptăm alături de ei!

Pentru detalii nu ezita să ne contactezi pe pagina noastra sau la numărul de telefon 0757130380.
Bilete puse în vânzare si pe site-ul nostru, www.tedxparcultineretului.com

✔Bilet simplu - 45 RON (include accesul la conferință)
✔Bilet VIP - 150 RON (include accesul la conferință și o cină alături de o parte din speakerii acestei ediții în seara de 13 aprilie - mai multe detalii despre cină în curând)

Una dintre locațiile pentru ridicarea și achitarea biletelor se găseste la adresa str. Mihai Eminescu nr. 12, Piatra Neamt, restaurant Rawissant.

Pentru detalii suplimentare şi mai multe surprize, te invităm să ne urmăreşti pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/TEDxParculTineretului/
sau pe contul de Instagram https://www.instagram.com/TEDxParculTineretului/

Photo Gallery

Alte sugestii

Cufarul Borlestiului

Organizator de evenimente

AER

Organizator de evenimente

CS FC Pietricica ”Școala de fotbal Florin Axinia”

Organizator de evenimente

Tennis Club TCC 2018

Organizator de evenimente

Asociaţia Juvenala

Organizator de evenimente