Centrul de Informare Turistică din Piatra-Neamț


Program

Închis
Vezi programul

Address

Piata Petrodava, Nr. 1, Piatra Neamt

Despre

Vă așteptăm cu drag să ne vizitați la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică din Piatra-Neamț, cunoscut pe scurt ca Infopoint. Ne găsiți chiar în centrul orașului, în Piața Petrodava, între Central Plaza Hotel și magazinul Winmarkt Piatra-Neamț. Clădirea e însă ușor de reperat.

Prin serviciul nostru de concierge, vom încerca să vă personalizăm experiența din timpul șederii voastre. Vă vom recomanda locuri mai mult sau mai puțin cunoscute de vizitat și locații unde să serviți masa sau să beți o cafea bună. De asemenea, vă vom prezenta și numeroase rute turistice la pas prin oraș sau cu mașina prin împrejurimi și județ.


Menționăm și faptul că aici își desfășoara activitatea și echipa OMD Piatra-Neamț, cea care coordonează brandul turistic local #HaiLaPiatra.

IMPORTANT - Până pe 1 iunie 2023, centrul nostru de informare va fi într-un amplu proces de renovare și modernizare (la interior în primă fază). Chiar dacă acesta va fi închis, nu ezitați să ne contactați online pentru a vă oferi îndrumarea noastră. Imediat după ce infopointul va fi redeschis, acesta va funcționa în fiecare zi a săptămânii pe perioada sezonului turistic.

Randări

Alte sugestii