Asociația Club Sportiv Municipal Ceahlăul Piatra-Neamț

Asociația Club Sportiv Municipal Ceahlăul Piatra-Neamț

3 Aprilie, 15:00
Informare publică

Asociația Club Sportiv Municipal Ceahlăul Piatra-Neamț, asociație sportivă de drept privat, are datorii către municipalitatea pietreană pentru utilizarea Stadionului Municipal în valoare totală de 18.000 lei, aferente perioadei august 2022 – februarie 2023. Aceste datorii sunt în conformitate cu HCL 13 din 28.01.2021, hotărâre care stabilește și faptul că „Tarifele de utilizare se reduc cu 75% pentru Asociațiile/Cluburile Sportive de drept public/privat cu Certificat de Identitate Sportivă, care performează la nivelul Municipiului Piatra Neamț”, categorie în care se încadrează și Asociația Club Sportiv Municipal Ceahlăul Piatra-Neamț.
Cunoscând situația financiară a Asociației Club Sportiv Municipal Ceahlăul Piatra-Neamț, dar și importanța pe care o are pentru comunitatea pietreană existența unei echipe de fotbal, municipalitatea a purtat mai multe discuții cu reprezentanții asociației în vederea rezolvării acestei situații și a eșalonării lunare a debitului acumulat.
Printr-o adresă oficială, înregistrată astăzi la sediul instituției, Clubul Sportiv Municipal Ceahlăul Piatra-Neamț a transmis instituției noastre o propunere de grafic pentru eșalonarea datoriilor acumulate pe care o vom analiza cu celeritate. Suntem convinși, având în vedere și angajamentul formulat astăzi de asociație, că situația datoriilor pentru utilizarea Stadionului Municipal se va rezolva.
Echipa de fotbal Ceahlăul își desfășoară în continuare antrenamentele și meciurile oficiale pe Stadionul Municipal în aceleași condiții ca și până acum.

Serviciul de Comunicare al Primăriei Piatra-Neamț

Alte Știri

🚧Atenție soferi !

🚧Atenție soferi !

Informare publică

🛑 Atenție, șoferi!

🛑 Atenție, șoferi!

Informare publică

🚧Atenție șoferi !

🚧Atenție șoferi !

Informare publică