Atlas Aparthotel

Atlas Aparthotel

UNITĂȚI DE CAZARE


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Strada Petru Rareș 9, Piatra Neamț 610118

Despre

ATLAS APARTHOTEL - Acasă, în inima orașului...
 
În inima pitorescului și primitorului oraș Piatra-Neamț, la poalele Muntelui Cozla care păzește ca un străjer împrejurimile orașului, veți găsi Atlas Aparthotel. O oază urbană, cu priveliști minunate și spații generoase. 

Hotelul reflectă vocea vibrantă a orașului Piatra-Neamț care, deși un oraș istoric, rămâne relevant din punct de vedere cultural. Orașul mic, plin de vitalitate, energic, în continuă schimbare, este cunoscut ca unul dintre cele mai frumoase orașe ale zonei Moldovei. Orașul se afla la doar la 60 km distanță de aeroportul Bacău și 130 km distanță de aeroporturile Iași sau Suceava. 

Noul ansamblu de apartamente de închiriat în Piatra Neamt pune la dispoziție doua tipuri de apartamente, astfel: 

  • Apartament 1 dormitor - ansamblu compus din un dormitor cu pat de tip Queen Size (160cm x 200cm), camera de zi, bucătărie complet dotata, birou de lucru, o canapea extensibila, 1 baie. Suprafata aprox. 55 mp avand posibilitatea de a caza 1-4 persoane, în funcție de solicitarile dvs.
  • Apartament 2 dormitoare - ansamblu compus din un dormitor cu pat de tip Queen Size (160cm x 200cm), 1 dormitor cu 2 paturi de tip tip TWIN (90cm x 200cm), camera de zi, bucătărie complet dotata, birou de lucru, o canapea extensibila, 2 bai. Suprafata aprox. 75 mp avand posibilitatea de a caza 1-6 persoane, în funcție de solicitarile dvs.

In plus, vă oferim un spațiu elegant și versatil, perfect pentru evenimente profesionale și întâlniri de lucru. Indiferent dacă organizați o conferință, o prezentare, un training sau o întâlnire de afaceri, noua sală de conferințe de la Atlas Aparthotel poate găzdui confortabil până la 35 de persoane.

Ne veți găsi potriviți ca locație si ambient atât pentru un refugiu relaxant, cât si pentru o escapadă de weekend sau o călătorie de afaceri. 

UNITĂȚI DE CAZARE

  • Hoteluri

Galerie foto

Alte sugestii

Poem Rural

UNITĂȚI DE CAZARE

Casa Tami

UNITĂȚI DE CAZARE

Poem Rural

UNITĂȚI DE CAZARE

Casa Tami

UNITĂȚI DE CAZARE

Zen Holiday Aparthotel

UNITĂȚI DE CAZARE