Caruselulcuvise-Kids concept store

Caruselulcuvise-Kids concept store


Address

Bulevardul Traian 29, Piatra Neamț, România

Telefon

Despre

S-a deschis în Piatra-neamț un showroom  unde găsești tot ce ai visat mai de calitate pentru copilul tău.
La showroomul  Caruselul Cu Vise din Piatra-Neamț găsești articole pentru copii și bebeluși de calitate superioară, inspirate din design-ul nordic, mobilier pentru camera copilului, scaune și accesorii pentru masă, scaune auto, cărucioare,  trotinete, haine, jucării și multe alte produse pentru cel mai mic membru al familiei – le vei găsi pe toate în noul showroom Caruselul Cu Vise.

Magazinul-concept Caruselul Cu Vise vine cu o abordare diferită pentru părinții care caută produse de cea mai bună calitate pentru copiii lor. Gama variată de produse, de la brandurile de top de pe piață, oferă în primul rând siguranță și confort pentru micuți, dar și responsabilitate pentru mediul înconjurător, prin materialele certificate care sunt folosite în producerea lor. Din toată această poveste nu lipsește nici partea de design – toate produsele pe care le veți găsi în magazin îi sprijină pe copii în primii pași pe care îi fac în viață, printr-un mix creativ de culori, texturi și forme.

În showroom-ul Caruselul Cu Vise părinții au posibilitatea să vadă și să testeze produsele pe care vor să le cumpere pentru copiii lor, de la cărucioare, leagăne și balansoare, baby nests, marsupii, scaune auto, până la jocuri și jucării, haine sau cadouri și accesorii pentru evenimentele speciale din viața celui mic. Printre brandurile pe care le veți găsi se numără Nuna, Babymoov, Recaro, Eassywalker,IncaBaby,  Joie, Anex sau Scoot & Ride, LITTLE DUTCH
Locație Bulevardul Traian, nr. 29, de luni până vineri între orele 10:00 – 19:00 și în weekend între 10:00 – 17:00 . 
www.caruselulcuvise.ro

Alte sugestii

Complexul Comercial Unic

CENTRE COMERCIALE

Galleria Piatra-Neamț

CENTRE COMERCIALE

Winmarkt Piatra-Neamț

CENTRE COMERCIALE

Shopping City Piatra-Neamț

CENTRE COMERCIALE