Central Plaza Hotel

Central Plaza Hotel

UNITĂȚI DE CAZARE


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Piata Petrodava, nr. 1-3, Piatra Neamt, Romania, 610033

Despre

Amplasat în pitorescul oraş Piatra-Neamţ, recunoscut de mulți ca „Perla Moldovei", hotelul se identifică cu viaţa şi cultura vechii cetăţi getodacice şi duce mai departe legenda despre statornicia muntelui, oamenilor şi ospitalităţii moldoveneşti.

Central Plaza Hotel este aşezat maiestuos în centrul oraşului şi se distinge prin linii verticale, suple şi îndrăzneţe, concurând muntele, de la egal la egal. În câţiva paşi, parcurgi o era de istorie, de la Piaţa Petrodava până la conceptul arhitectural inovativ al hotelului ce prevesteşte o nouă dimensiune a confortului şi generozităţii spaţiului. Pentru timpul liber, alegerile sunt multiple şi variate: poţi să porneşti pe drumurile de munte ale lui Calistrat Hogaş sau să regăseşti liniştea în frumuseţea tăcută a mănăstirilor şi a Codrilor de aramă. Iar dacă eşti deschis experienţelor curajoase, ai de ales între rafting, tiroliana, canoeing, trasee offroad sau paintball. În fiecare anotimp iubitorii de sport pot găsi aici variante plăcute de relaxare: pârtia de schi, patinoarul, bazine de înot şi baza hipică.

Prin calitatea serviciilor, atitudinea deschisă şi caldă a echipei şi rafinamentul decorului, Central Plaza Hotel şi-a câştigat şi consolidat prestigiul pe piaţa serviciilor de turism din Moldova, fiind alegerea de suflet a turiştilor, pentru călătoriile de afaceri sau vacanţă. Hotelul are 14 etaje și înglobează într-un tot unitar 155 camere, 2 restaurante, o cramă, 4 săli de conferință și un business-center.

UNITĂȚI DE CAZARE

  • Hoteluri

Photo Gallery

Alte sugestii

Poem Rural

UNITĂȚI DE CAZARE

Casa Tami

UNITĂȚI DE CAZARE

Poem Rural

UNITĂȚI DE CAZARE

Casa Tami

UNITĂȚI DE CAZARE

Zen Holiday Aparthotel

UNITĂȚI DE CAZARE