La Curtea Domnească - Pensiune, Bar & Restaurant

RESTAURANTE / UNITĂȚI DE CAZARE


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Str. Stefan cel Mare, No.10, Piatra Neamt, Romania, 610101

Despre

La Curtea Domnească este un proiect de restaurare care a readus la viață un simbol îndrăgit de mulți pietreni. De clădirea de pe Ștefan cel Mare s-au legat de-a lungul timpului amintiri prețioase – amintiri de copilărie, adolescență și povești de dragoste – printre destinațiile trecute ale acestui spațiu numărându-se cea de grădiniță, dormitor comun (cămin) și casă de stare civilă.
​În 2019, clădirea elegantă ce veghează asupra centrului istoric al orașului și-a redeschis ușile proaspăt vopsite, cu o nouă destinație: restaurant, bar și pensiune La Curtea Domnească.
​La Curtea Domnească este în proprietatea privată a unei tinere familii de Pietreni convinși de frumusețea și bogăția orașului Piatra Neamț și a împrejurimilor sale. Misiunea noastră este să răspândim vestea despre acest colț minunat al Moldovei, și să oferim un loc de popas generos tuturor celor porniți în aventura descoperirii zonei.

Cu 8 dormitoare somptuoase - din care 6 la mansardă, cu mici obloane ce pândesc spre împrejurimile verzi ale orașului (Cozla și Pietricica) - două săli cochete de restaurant și o terasă generos scăldată în soare, pensiunea „La Curtea Domnească” oferă răsfăț total în inima orașului Piatra Neamț.

UNITĂȚI DE CAZARE

  • Case tradiționale
  • Pensiuni

Photo Gallery

Alte sugestii

A Turk Kebap

RESTAURANTE

Augsburg Apart

UNITĂȚI DE CAZARE

Pensiunea Smărăndița

UNITĂȚI DE CAZARE

Vila „Art of Harmony” Piatra-Neamț

UNITĂȚI DE CAZARE

Vila Yla din Piatra-Neamț

UNITĂȚI DE CAZARE