Valea celor Doisprezece

Valea celor Doisprezece

ATRACȚII ÎN JUDEȚ / UNITĂȚI DE CAZARE


Program

Închis
Vezi programul

Address

Dobreni, str. Parau Horaita nr.153, 617155

Despre

‘’Vântul bătea prin pădurea de brazi, mirosul florilor de câmp se ridica și plutea prin aer, ciute și cerbi deopotrivă se îndreptau spre lacul ce se ițea la marginea pădurii, dealuri de un verde crud se zăreau printre crengi, iar mai jos la poalele dealurilor se vedeau hornurile fumegând din vetrele caselor. Trecând de lacul albastru în care se oglindeau razele soarelui, făcându-l să arate ca de cristal, intrai într-un sătuc cu case mici care abia se ițeau din iarba deasă, cu pământuri arate pline de roade, cu copiii veseli care fugeau în picoarele goale după florile de păpădie, cu femei în straie de sărbătoare și vorbind tare creând un zumzet în toată valea, cu vița de vie care înmiresmau tot sătucul.’’

Așa începe povestea noastră! Am creat un sătuc după o poveste superbă, care să ne ajute să ne deconectăm de cotidian, un loc în care toți cei care vin pentru o zi sau pentru o săptămână, să poată visa. Un loc care să ne aducă aminte sau să ne redea vremuri în care fericirea venea din lucruri mici.

Vă așteptăm să ne treceți pragul, chiar dacă doar pentru a ne încerca preparatele sau a vă relaxa în saună și ciubăr, pentru a dormi într-o căsuță unică din pământ și lemn sau doar pentru a participa la clăcile noastre!


Orarul de vizitare va fi zilnic de la 11.00 la 16.00. Iar terasa este deschisa pana la ora 22.00.
- taxa de vizitare este 15 lei de persoană (indiferent dacă e adult sau copil) si se achita pe baza biletului eliberat de toti cei care doresc sa viziteze locatia.
- masa se poate lua cu rezervare in prealabil si nu se cumuleaza cu biletul de vizita.
- cei care iau masa dar doresc sa si viziteze, achita in mod integral biletul de vizita. 
- atelierele de mestesugarit le avem doar in cadrul evenimentelor organizate.

Din cauza locurilor limitate, momentan se accepta doar rezervări. 
Rezervările se pot face la tel. 0728143169 / 0741120012

UNITĂȚI DE CAZARE

  • Case tradiționale

Galerie Foto

Alte sugestii

Poem Rural

UNITĂȚI DE CAZARE

Casa Tami

UNITĂȚI DE CAZARE

Poem Rural

UNITĂȚI DE CAZARE

Casa Tami

UNITĂȚI DE CAZARE

Muzeul de Științele Naturii Roman

ATRACȚII ÎN JUDEȚ