Concursul CrosISU - ediția a II-a

Concursul CrosISU - ediția a II-a

ÎN PIATRA ȘI ÎMPREJURIMI

Gazdă:


Piatra Neamț, Romania

Data și ora:

Despre

Sâmbătă – 23 septembrie 2023

• 08:30 - înscrierea concurenților (pentru cei care nu s-au înscris online), completarea declarației pe propria răspundere și distribuirea numerelor de concurs; ATENȚIE: toți concurenții vor avea actul de identitate asupra lor. Minorii participanți la cursa copiilor vor fi însoțiți de un părinte/tutore legal la înscriere, care va avea, la rândul să un actul de identitate asupra sa. Pentru participanții cu vârsta de 16 și 17 ani, este necesar doar acordul unui părinte.
• 09:30 - ședință tehnică;
• 09:40 - verificarea echipamentului obligatoriu - pantofi de alergare și numărul de concurs, pentru concurenții de la cursa cros;
• 10:00 - startul cursei cros;
• 10:00 - verificarea echipamentului obligatoriu pentru concurenții cursei copiilor;
• 10:10- start cursa copiilor

Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica prezentul Program până la data începerii competiției cu obligativitatea anunțării modificărilor intervenite pe site și la locul de desfășurare a competiției.

Traseul I de concurs este compus dintr-o singură buclă: Platoul Gospodinelor – punct plecare telescaun – urcare pe pârtia de avansați – Poiana Țapului – drum forestier – Platoul Gospodinelor.

Traseul II de concurs este compus dintr-o singură buclă: Platoul Gospodinelor – punct plecare telescaun – urcare pe pârtia de începători – punct sosire telegondolă – drum forestier – Platoul Gospodinelor.

Mai mule informații despre înscriere aici: http://ijsunt.ro/crosisu.htm?fbclid=IwAR0QWUUD2NkvEALUjwq_vYlPrRT92kPgvG6h4V-aO3Dof6CjB7kL47SqHLQ