Laboratorul curiozității - expoziție, experimente și jocuri despre știință

Laboratorul curiozității - expoziție, experimente și jocuri despre știință

PRIN TOT JUDEȚUL NEAMȚ

Gazdă:


Muzeul de Stiinte ale Naturii, Parcul Municipal, Strada Ștefan cel Mare 248, Roman 617135, Romania

Data și ora:

Despre

În perioada 𝟐𝟎 – 𝟐𝟗 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, 𝐝𝐢𝐧 𝐨𝐫𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐨𝐫𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐚𝐥𝐮𝐥 𝟏𝟎:𝟎𝟎-𝟏𝟖:𝟎𝟎, vă invităm la 𝐌𝐮𝐳𝐞𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐒̦𝐭𝐢𝐢𝐧𝐭̦𝐞𝐥𝐞 𝐍𝐚𝐭𝐮𝐫𝐢𝐢 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧 să descoperim știința interactiv și distractiv. Experiența „𝐋𝐚𝐛𝐨𝐫𝐚𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐜𝐮𝐫𝐢𝐨𝐳𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢” este o experiență interdisciplinară special concepută pentru a stârni curiozitatea copiilor față de domeniile științei. Aici ne deschidem simțurile pentru a explora știința, facem corelații, răspundem la întrebări și ne bucurăm de curiozitate, a noastră și a copiilor.

În zona de biologie vom descoperi cum funcționează organele de simț, ce curiozități ascunde corpul uman, vom analiza pe baza unei instalații interactive cum funcționează creierul.
Turul ghidat în „Laborator” cuprinde și o serie de experimente de fizică, mecanică optică și acustică.

Un tur ghidat în „Laboratorul curiozității” durează aproximativ 50 de minute, iar tururile se desfășoară din oră în oră în intervalul 10:00-18:00. Prețul unui bilet este de 14 lei de persoană.

𝐓𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐞𝐭𝐚𝐥𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐥𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐩𝐞 𝐬𝐢𝐭𝐞-𝐮𝐥 CMNN: https://cmnn.ro/expozitie/laboratorul_curiozitatii_la_muzeul_de_stiinte_naturale_roman/?fbclid=IwAR0OBJLgF2uGAYScFnpSdQsNINOWt8Tlpfn_hbsF4LbT8d5GRUkv0ZKdKPI