PINOCCHIO

PINOCCHIO

ÎN PIATRA ȘI ÎMPREJURIMI

Gazdă:


Bdul Republicii, Nr. 15, Piatra Neamt, Romania, 610005

Data și ora:

Marți, 23 Aprilie 2024
17:00 - 18:30

Despre

Spectacolul ,,PINOCCHIO,, ,pus în scenă  de TEATRUL FANTEZIA din Galați vine ca o învățătură adresată copiilor , un material educativ care se adresează familiei , de la mic la mare. Spectatorii se vor întâlnii cu o mulțime de personaje pozitive și negative care împreună alcătuiesc intrigi , tensiuni și momente pline de umor și veselie. Spectacolul este construit intr-un mod interactiv , reacția copiilor la jocul actorilor fiind incredibilă . Avem costume frumoase , momente muzicale , un decor deosebit , instalație de sunet și lumini performante. Pentru bucuria copiilor în spectacol apar o multime de mascote introduse in acțiunea spectacolului dând o culoare aparte dar respectând totodată povestea. Apar , Grillo , Vulpoiul , Motanul , Elsa și Anna din Frozen , Mickey & Minnie , Goofi , Donald & Daisy , Pikachu , Sreck , Motanul Încălțat . Apare și Patrula Cățelușilor în formulă completă , Ryder , Chase , Marshal , Rubble , Skye , Zuma ,Rocky .

Din echipa noastră fac parte Costel Maruseac , Mara Nicoară , Marian Bute , Văluța Murariu , Marcel  Murariu , Gabi Ștefoglu , Aurel Popescu.

După spectacol stăm la dispoziția părinților să facă fotografii copiilor cu mascote din spectacol. Nu se percep bani pentru fotografii.

Un spectacol pentru toate vârstele. Un spectacol cu adevărat pentru toată familia.