Proiecție de film_Săbăoani

Proiecție de film_Săbăoani

PRIN TOT JUDEȚUL NEAMȚ

Gazdă:

Strada Progresului, Săbăoani, Romania

Organizator:

Data și ora:

Despre

Eveniment Special - Proiecție Film "Encanto"
Întâlnirea perfectă dintre magie, aventură și emoție!
Ești invitat să descoperi povestea fascinantă a lui Mirabel și a lumii pline de minuni din filmul "Encanto"! Ia-ți păturica preferată și pregătește-te pentru o seară de neuitat sub cerul înstelat.
 
DATA: Vineri, 11 august
ORA: 21:30
LOCAȚIE: Liceul Vasile Alecsandri, Corp A, Sabăoani

Așteptarea a luat sfârșit! În inima unui sat magic din Columbia, povestea se învârte în jurul familiei Madrigal, ale cărei membri sunt dotați cu puteri magice unice. Fiecare casă, fiecare floare și fiecare zâmbet poartă magie în "Encanto". Toți, în afară de Mirabel...
Mirabel Madrigal se confruntă cu o provocare extraordinară: ea este singura membră a familiei fără puteri magice. Însă prin curaj, prietenie și determinare, descoperă că ea este specială în felul ei unic. Aventura îi dezvăluie nu doar tainele propriilor puteri, ci și legăturile care îi fac familia atât de puternică.
Filmul "Encanto" este o călătorie într-o lume plină de farmec și învățături valoroase. Vei simți emoțiile, te vei bucura de râsete și vei fi învățat că puterea autentică vine din inimă.
 
Intrarea este gratuită și deschisă tuturor celor care doresc să se bucure de acest film magic. Cu siguranță vei găsi ceva de admirat în această poveste plină de culoare și surprize.

Ne vedem sub cerul senin pentru o seară minunată de cinema în aer liber!

Eveniment organizat de Primaria si Consiliu Local al Comunei Săbăoani si susținut de Cinema Nomade.