Reverse The Moment live + Special guests: Hiraeth și Bolters

Reverse The Moment live + Special guests: Hiraeth și Bolters

ÎN PIATRA ȘI ÎMPREJURIMI

Gazdă:


Piața Mihail Kogălniceanu, Piatra Neamț, Romania

Organizator:

Data și ora:

Despre

“Reverse The Moment” este o trupa de metalcore din Oradea, formata in anul 2016. Trupa este compusa din Bogdan Hasas (Voce/Chitara), Denis Olar (Chitara Lead), Alex Marcon (Bas) si Seba Inocentiu (Tobe).
De-a lungul timpului, trupa a imparit scena cu nume precum Infected Rain, Dirty Shirt, Breathelast si Days of Confusion.
Trupa laneaza primul E.P. intitulat “Empty Words” in Iulie 2020, alaturi de un videoclip pentru piesa “Suffocating”.
In continuare, in Iunie 2022 , trupa revine cu un prim album full length numit “The Victim".
“Overthrow”, “Remedy”, “What It Takes”, “The Victim” si “Hollow Eyes”, un featuring cu Shawn Spann, vocalist al trupei “I, The Breather”, au fost lansate ca single-uri ce fac parte din album.
In 2023, trupa a decis sa se axeze pe lansarea de single-uri, precum "Paresthesia" si cel mai recent "Y.P.I.V."

După o absență de 3 ani de show-uri live, formația Hiraeth din Iași revine in activitate.
Hiraeth abordează un metal extrem, încercând sa ofere o experiență completă : un haos organizat, o agresivitate sonora care vă invită să vă dezlănțuiți si să vă eliberați de sentimentele adunate din viața de zi cu zi. Dar și pasaje melodice si emoționante care vă invită la introspecție si care doresc să atingă coarda sensibilă.
In trecut, Hiraeth a avut un an foarte activ in 2019 deschizând show-uri pentru Rotting Christ la Iași si Chișinău, au bifat o apariție la Rockstadt Extreme Fest 2019 și au incheiat anul cu un turneu național de promovare a single-ului Ghosts, concertând in Brașov, Cluj, București, Suceava, etc…