Bunătăți de casă Cristina

Bunătăți de casă Cristina

PRODUCĂTORI LOCALI


Despre

Bunătăți de casă Cristina
Bunătățile de casă Cristina, garantează calitatea produselor printr-o selecție atentă a calității fructelor și legumelor, folosind numai produse românești. Legumele din zacusca noastră sunt coapte la grătar și curățate cu mare atenție. Realizate din ingrediente naturale 100%, fructele și florile pentru sirop sunt selectate cu grijă, în perioada cea mai propice pentru a-și păstra proprietățile. Dulcețurile tradiționale aromate și parfumate sunt metoda cea mai bună pentru a-ți satisface nevoia de dulce.

 Cristina şi Daniel Socea, din satul Poloboc, comuna Rediu, muncesc cu pasiune pentru a pregăti delicii culinare cu gustul de altădată. De la preparate din carne, murături, dulciuri, pâine cu maia sau băuturi tradiţionale, toate sunt pregătite cu migală, iar cele mai multe dintre reţete provin dintr-o veche carte de bucate de la 1935, cu bunătăţi pe care doar boierii cu stare şi le puteau permite.
 
Totul este preparat cu ingrediente naturale: carne de la la animale crescute în libertate, fructe şi legume din producţie proprie sau de la săteni. Au peste 100 de produse în ofertă, iar cele care necesită o preparare îndelungată şi ingrediente mai deosebite se regăsesc doar în cantităţi limitate. 
 
Au dus gastronomia la rang de artă şi sunt acum cunoscuţi în toată ţara şi chiar dincolo de graniţe. Au vândut sarmale, ţuică şi zacuscă inclusiv în Japonia, promovând astfel bucătăria românească autentică.  
 
Produsele ”Bunătăţi de casă Cristina” pot fi achiziţionate on-line sau de la magazinele proprii, cel din Piatra-Neamţ fiind pe Bd. Mihai Eminescu, la nr. 4. 

Photo Gallery

Alte sugestii

Răsaduri, Legume și Flori Mihăilă

PRODUCĂTORI LOCALI

Livezile Ursului

PRODUCĂTORI LOCALI

Tudor Ghilescu Chocolatier

PRODUCĂTORI LOCALI

Don Costello - cafea proaspăt prăjită și măcinată

PRODUCĂTORI LOCALI

AER - Back to basics

CADOURI ȘI SUVENIRURI / ORGANIZATORI EVENIMENTE / PRODUCĂTORI LOCALI