Prisi Prod

Prisi Prod

COFETĂRII ȘI PATISERII


Program

Închis
Vezi programul

Address

Decebal Nr.14, Piatra Neamt, Romania, 610000

Despre

Prisi Prod si-a deschis portile in anul 1993 cu un mic laborator si cativa angajati. Prin multa munca, orientare catre calitate si impunerea unor standarde inalte, Cofetaria Prisi Prod a reusit cu trecerea anilor, sa se extinda, sa-si mareasca portofoliul de clienti si sa se transforme in ceea ce este astazi: o afacere de familie de succes, cu laborator propriu situat in comuna Girov si avand o suprafata de 1400 de metri patrati, dotat conform normelor europene, cu peste 45 angajati si o cofetarie chic cu care ne mandrim, situatia in centrul orasului Piatra Neamt.

Nu facem rabat de la calitate deoarece reputatia noastra depinde de gustul si prospetimea produselor de cofetarie, acesta find scopul principal al firmei. 
Suntem cunoscuti ca fiind un loc de unde cu siguranta se gasesc produse 100% naturale obtinute prin metode traditionale. Asta e ceea ce clientii nostri asteapta si asta e ceea ce le oferim.

Astfel ca fiecare tort de nunta, tort de botez sau tort aniversar comandat la Cofetaria Prisi Prod este realizat cu foarte mare atentie si daruire de catre maiestrii nostri cofetari sub indrumarea directa a desinerului nostru. 

Alege pentru tortul de nunta Cofetaria Prisi Prod, cat si pentru tortul de botez Cofetaria Prisi Prod si vei avea parte de o experienta minunata inca de la luarea comenzii. Iti stau la dispozitie cataloagele cu torturi de mireasa, cu torturi de botez, cu torturi aniversare si chiar cele cu comenzi speciale (torturi cu personaje de desene animate, torturi sub forma de masini sau orice altceva i-ti mai trece prin minte).

Torturile si prajiturile noastre sunt apreciate de catre clienti atat la nunti si botezuri in Piatra Neamt cat si in Roman sau Targu Neamț. Prisi Prod vine in ajutorul clientilor sai cu serviciul de transport atat in Piatra Neamt cat si in zonele invecinate. Astfel ca daca ai nunta si doresti tortul miresei in Roman, sau de ce nu tortul miresei in Targu Neamt, acum este mult mai simplu caci iti asiguram transportul produselor cu masini frigorifice!

Te asteptam la Cofetaria Prisi Prod ca sa te convingi de ce reputatia, ca suntem o firma unde calitatea primeaza, a fost castigata in timp!

Cu drag, echipa Prisi Prod – Cu adevarat dulce!

Photo Gallery

Alte sugestii

Pepitedor

COFETĂRII ȘI PATISERII

Dulcinella Piatra-Neamt

COFETĂRII ȘI PATISERII

Bakery Piatra Neamț

COFETĂRII ȘI PATISERII

Magic Cake

COFETĂRII ȘI PATISERII

Cofetăria Loren

COFETĂRII ȘI PATISERII