Moara Gliga

Moara Gliga

COFETĂRII ȘI PATISERII


Program

Închis
Vezi programul

Address

1 Decembrie 1918, nr. 100, Piatra Neamt, Romania

Despre

Moara Gliga este o companie romaneasca, o afacere de familie infiintata in 1940, cu traditie si istorie de peste 75 de ani, care produce fainuri din cereale, produse de panificatie si patiserie traditionale romanesti.

Ne gasiti in inima Moldovei, orasul Piatra Neamt, unde suntem lideri pe piata locala de morarit, panificatie si patiserie, cu peste 10 game de produse si o varietate de peste 100 de specialitati obtinute din ingrediente de inalta calitate, prelucrate cu o tehnologie de varf, conforma standardelor Europene si sub o riguroasa supraveghere interna a calitatii produselor.

Astazi mica afacere sateasca de familie infiintata de bunicul Gliga in 1940, a ajuns la a 3-a generatie de brutari, la 2 fabrici de productie in Piatra Neamt, la distributie regionala a produselor si la productie locala pentru un brand national.

Ceea ce defineste Moara Gliga ca si companie, sunt practic principiile solide mostenite din generatie in generatie, dupa care ne conducem si astazi afacerea: calitatea – ca ingredient principal in procesele de munca, integritatea, etica in mediul de afaceri, rigurozitatea dar si flexibilitatea. 

In cei peste 75 de ani de traditie si istorie nu am dat la schimb pentru nimic calitatea produselor noastre, deoarece punem intotdeauna pe primul loc sanatatea oamenilor care ne consuma produsele si carora nu vrem sa le tradam increderea construita in timp.

Suntem mandri ca suntem considerati de catre clientii nostri, producatorul preferat din punct de vedere al calitatii si al constantei in calitate, in judetul Neamt.

Ne dorim sa evoluam, sa fim si mai buni in ceea ce facem si sa livram intotdeauna pe langa produse de panificatie si patiserie, multa bucurie si emotie pozitiva consumatorilor nostri.

Multumim tuturor pentru sustinere, apreciere si incredere! 
Familia Gliga 

Photo Gallery

Alte sugestii

Pepitedor

COFETĂRII ȘI PATISERII

Dulcinella Piatra-Neamt

COFETĂRII ȘI PATISERII

Bakery Piatra Neamț

COFETĂRII ȘI PATISERII

Prisi Prod

COFETĂRII ȘI PATISERII

Magic Cake

COFETĂRII ȘI PATISERII