Wicked Barrel

Wicked Barrel

PRODUCĂTORI LOCALI


Despre

Wicked Barrel a fost fondat in anul 2017 de catre Radu si Andreea Andries cu gandul de a produce beri negre, complexe cu un grad ridicat de alcool. Prima bere a fost facuta in fabrica celor de la Ground Zero si s-a numit The Black Pot.

In ianuarie 2018, ratebeer.com a numit Wicked Barrel a 2-a cea mai buna berarie din lume aparuta in anul 2017 dintr-un total de +6400.

Ideea de a avea propria fabrica a fost in capul nostru inca de cand am lansat prima bere, The Black Pot insa am inceput cu adevarat sa ne gandim la ea la inceputul anului 2018. În octombrie 2020 am reusit sa obtinem autorizatia de antrepozit fiscal si incepand cu 1 noiembrie putem produce bere in propria noastra fabrica.

Berile noastre: Jaw Drop-New England IPA, Razzle Dazzle-American Pale Ale, NSFW Double New England IPA, Hillbilly - Saison, Blizzard - Imperial Oatmeal Stout, Piece of Cake (berea noastra aniversara, preparata o data pe an), Monday Fuel (un Stout in care am adaugat cafea Jigesa Weysi), Killer Bunny (Imperial Russian Stout), Full Cercle Pilsner, Cuckoo Land- Imperial Stout cremos, The Black Pot - Imperial Stout, Jungle Juice- Gose, Wearing Purple-Imperial Stout. 

În Piatra-Neamt produsele se găsesc la magazinul Aer, (https://piatraneamtcity.ro/ro/places/aer-cumparaturi-si-retail)  Atelier 3/8 (https://piatraneamtcity.ro/ro/places/atelier-3-8-wku3ayxpa3hd8q)  La Caiace ( https://piatraneamtcity.ro/ro/places/la-caiace-jo8sii_a01v_kq) 

Toate sortimentele de bere pot fi achiziționate și de la sediul fabricii, iar în curând vor fi disponibile și on-line (https://wickedbarrel.ro/shop-in-curand/). 
 

Photo Gallery

Alte sugestii

Piața Volantă Piatra-Neamț

PRODUCĂTORI LOCALI

Legume permacultură (BIO), Negoiță Gheorghe Marin

PRODUCĂTORI LOCALI

Codrul Boieresc

PRODUCĂTORI LOCALI

Răsaduri, Legume și Flori Mihăilă

PRODUCĂTORI LOCALI

Livezile Ursului

PRODUCĂTORI LOCALI